Acesta este locul potrivit

Transport angajati

Raspundem tuturor intrebarilor

Intrebari frecvente


  • Cum lucram?
  • Exista o limita?
  • Ce tipuri de vehicule avem disponibile?
  • S-au luat masuri impotriva COVID 19?
  • Oferim si curse de noapte?
Cum lucram?

Obiectivul nostru este sa realizam o excelenta relatie de afaceri cu partenerii nostri bazata pe seriozitate, incredere si respect deoarece un client multumit de calitatea serviciilor oferite ramane un client pe termen indelungat. In plus, suntem printre putinele firme de transport persoane din Bucuresti, care isi onoreaza contractele de transport salariati cu autovehicule aflate in proprietate si nu concesionam nici unul dintre contractele de transport pe care le avem, fapt foarte des intalnit in transportul de salariati.

Exista o limita?

Datorita clauzelor de confidentialitate nu putem enumera corporatiile cu care lucram in prezent, dar mentionam faptul ca oferim servicii de transport salariati pentru firme multinationale cu peste 1000 de angajati dar si cu firme la care avem alocat un singur mijloc de transport.

Ce tipuri de vehicule avem disponibile?

Pe langa serviciile de inchiriere de autocare, microbuze si autoturisme in sistem rent-a car in scopuri turistice, in ultimii 17 ani ne-am axat pe transportul salariatilor la si de la locul de munca.

S-au luat masuri impotriva COVID 19?

Societatea noastra asigura pentru intreaga flota de microbuze, inca de la inceputul pandemiei de COVID 19, martie 2020, solutii dezifectante inregistrate de EPA, atat pentru suprafete ( inclusiv a tapiseriilor ) cat si pentru ambient. Autovehiculele au in dotare ecran de protectie intre sofer si pasageri, asigurandu-se totodata si masurile de distantare intre pasageri prin insemnarea scaunelor ocupate si libere. Soferii flotei noastre de transport poarta masti de protectie si au instructajul facut pentru toate etapele de dezinfectie efectuate dupa fiecare cursa si sunt dotati cu termometre pentru masurarea temperaturii la urcarea si coborarea pasagerilor cu respectarea in totalitate a legislatiei impuse de Executiv.

Oferim si curse de noapte?

Chiar daca nu aveti o ora stabila de terminare a programului de lucru, cum se intampla la restaurante, tipografii, hoteluri, cazinouri, etc. suntem flexibili si gasim intotdeauna o solutie rezonabila si practica cerintelor dvs. Alegand serviciile de transport MouseBusLines, scapati de toate costurile inutile pe care le presupune propria flota auto:
-Valoarea autovehicului
-Asigurare RCA si CASCO
-Service
-ITP obligatoriu
-Taxe si impozite
-Combustibil
-Salariile soferilorMouse Bus Lines

Avantajele transportului de angajati


  • Economisire timp
  • Economisire bani
  • Siguranta si confort
  • Profesionalism
Economisire timp

Scapati de intarzierea angajatilor dumneavoastra pentru totdeauna. De acum puteti fi linistit de faptul ca angajatii dumneavoastra vor ajunge mereu la timp.

Aceasta metoda de transport nu doar ca ajuta la eficientizarea costurilor unei companii dar are efecte directe si asupra productivitatii, angajatii ajungand la locul de munca odihniti, pregatiti pentru  activitatea pe care o desfasoara.

Economisire bani

Economisiti sume considerabile prin colaborarea cu firma noastra, scapand astfel de cheltuielile privind flota propie sau decontarea de abonamente pentru transportul angajatilor.

Conventia ramane cea mai accesibila si mai stabila metoda de transport pentru angajat, pentru ca in acest regim se pot aplica cele mai mici tarife  pentru efectuarea curselor.

Siguranta si confort

Angajatii se pot bucura de calatorii realizate in siguranta, curatenie si confort ridicat, indiferent de distanta parcursa, intrucat firma noastra de transport persoane pune la dispozitie solutii noi, conforme care sa asigure starea de siguranta si de bine a tuturor calatorilor.

Autocarele si microbuzele propuse de firma noastra pentru transport sunt moderne, prevazute cu echipamente de confort si siguranta, in conformitate cu cerintele impuse prin normele legislative.

Profesionalism

De la prima intalnire, pana la incheierea contractului, incercam sa ne evidentiem prin profesionalismul nostru.ESTI DECIS SA COMANZI UN ANUMIT TRANSPORT?

Dar nu esti sigur ce suma va fi nevoie sa platesti?


Noutati

Contact rapid 24h