Home De ce Noi? Transport Galerie Contact
Date de contact:     Mobil - 0733 778 778 , 0749 23 23 23 ; Fax - 021 667 08 85

    De ce s-au ales serviciile de la S.C. MOUSE BUS LINES S.R.L

    1. In acest domeniu atat de complex ne confruntam cu o invazie de oportunisti care pun accent mai intai pe latura financiara si mai putin pe calitate. Principalul nostru ATU este ca stim cu ce probleme va confruntati in prezent in alegerea unui transportator, de aceea va punem la dispozitie autovehicule care se ridica la standarde internationale, respectand toate reglementarile in vigoare din punct de vedere legislativ si tehnic.

    2. Autovehiculele destinate unui client sau unui potential client ii sunt alocate in mod special. Firma noastra nu a efectuat si nu va efectua niciodata transport in regim maxi-taxi, acest lucru reiesind din aspectul autovehiculelor si al soferilor societatii noastre.

    3. Personalul firmei a fost selectat in decursul anilor, formand astfel o echipa de profesionisti care au inteles si constientizeaza ca fiecare persoana transportata de firma noastra este foarte importanta.

     4. Pentru noi este mai important sa ne imbogatim portofoliul cu noi clienti pe termen lung sau scurt decat sa ne imbogatim rapid.

    5. Firma noastra detine un numar de 50 autovehicule care sunt verificate zilnic in autobaza proprie, atat tehnic cat si estetic.

flash
Rent a bus
Rent a midibus
Rent a microbus
Rent a car
Link-uri - transport turism
- www.mousetour.ro
Mouse Tour s-a dezvoltat constant in ultimii ani punand in fata interesul clientilor sai. Un client multumit de serviciile oferite ramane un client pe termen lung.
- www.transportautocare.ro
Garantam cele mai mici preturi de pe piata, iar pentru contracte de durata oferim discount-uri semnificative
- www.inchiriereautocar.ro
Cu noi aveti garantia ca veti ajunge in locul dorit in timpul stabilit, fara sicanari si abateri costisitoare
- www.excursiiscolare.ro
Cand va planificati o excursie, indiferent de durata sau distanta, aveti nevoie sa va asigurati ca nu v-a scapat niciun detaliu.
- www.transportsalariati.ro
Principalul nostru atu este faptul ca stim cu ce probleme va confruntati in prezent si va garantam ca, din momentul semnarii contractului de transport salariati cu firma MOUSE TOUR, veti avea mai mult timp pentru afacerea dumneavoastra, lasand transportul salariatilor in grija noastra.
Link-uri utile
Vremea
Schimb Valutar
Curs Valutar Online

Prima Pagina     De ce Noi?     Transport     Contact